Wednesday, February 6, 2013

Salam Sayang semua...~

Salam Sayang semua.....<3 font="">

Wow.........!!!! Dah lama giler tak update blog ni untuk kain2 terbaru... Rasanya ada lah dalam 2 tahun lebih tak update kan? Hehe... Bukan apa, EQ busy keje + tu first job + baru dapat anak pertama sampai tak de masa nak update blog dengan kain2 terbaru...

Sekarang rasanya dah ada masa sket untuk kembali ke dunia perniagaan ni sebab EQ dah ada banyak masa di rumah... Yeay! Alhamdulillah.... So, In Shaa Allah, soon EQ akan kembali membawa sinar dalam blog ini untuk update2 yang terbaru, product2 yang menarik In Shaa Allah...

Kepada pembaca sekalian, kalau anda ada sebarang cadangan agaknya apa product lain yang korang nak to be post in Farhana Boutique ni, boleh lah bagi cadangan kat bawah, comment ye...
In Shaa Allah, kalau dirasakan mampu dibuat, EQ akan berusaha demi client EQ!

So, give your comment!



<3 eq="" font="">

Publish!